Kaikille avoimet juoksumessut - Juoksun ja Hyvinvoinnin Expo 12.-13.5.

Tiesitkö, että voit tulla fiilistelemään Sportyfeel Helsinki City Runin messutunnelmaa myös ilman numerolappua? Kaikille avoimessa Juoksun ja Hyvinvoinnin Expossa voi perjantaina ja lauantaina 12.-13.5. maistella uutuuksia, hyödyntää upeita tarjouksia ja kuunnella ohjelmanumeroita. ​Juoksijat noutavat numerot ja paidat samalla messujen kisatoimistosta. Tule fiilistelemään meininkiä Suomen suurimman puolimaratonin juoksumessuille! Liity Expon omaan Facebook-tapahtumaan.

Messut ja kisatoimisto ovat avoinna Töölön Kisahallin A- ja B-halleissa seuraavasti:
perjantaina 12.5. klo 9:00-19:00 ja
lauantaina 13.5. klo 9-13:00
. A-hallin Intersport-kauppa on auki klo 14 saakka ja lisäksi Expon B-halli on auki klo 16:30 saakka, joten sateen sattuessa juoksijat voivat odotella siellä omaa lähtöryhmäänsä.

Expo on uudistunut ja laajempi kuin koskaan

Aikaisempiin vuosiin verrattuna Expo on laajentunut A-hallista myös B-hallin puolelle. A-hallissa on numerojaon lisäksi kumppaneiden pisteitä, joilla esitellään tuoteuutuuksia, tehdään demoja ja myydään uutuustuotteita. Intersportin kisakaupassa on aikaisempiin vuosiin verrattuna enemmän merkkejä tarjolla ja siten laajempi tuotevalikoima. B-hallissa sijaitsee vuonna 2017 kisapaitojen jako, tapahtumapromootioita sekä esiintymislava, jossa nähdään ensimmäistä kertaa HCR:n historiassa haastatteluja, paneelikeskusteluja ja esittelyjä.

Ohjelmatarjonta

B-hallin Expon ohjelma
perjantaina klo 15:00-18:00
lauantaina klo 11:30-13:00

PÄIVITTYVÄ OHJELMA SAATAVILLA TÄSTÄ 

Esimerkkejä ohjelmasta

  • Verryttelyjumppa 
  • Juoksijatarinoita
  • Tankkaus sekä palautuminen 
  • Perheen, työn ja harjoittelun yhdistäminen 
  • Juoksu ja teknologia harjoittelun tukena / Garmin
  • Sosiaalinen juoksu ”Social Running” 
  • Shake Out Run & venyttely 

Tervetuloa mukaan!